BFGoodrich ALL TERRAIN KO2 

BFGoodrich All Terrain KO2 T/A 4×4 guma je jedna od najsigurnijih i najpouzdanih guma za Džip sa 4×4 pogonom. Za sve terene, za sve uslove vožnje i za sve vremenske zone.

Dobrih karakteristika sve All Terrain  gume, su namenjene za sve uslove vožnje i sve terene. Obično simetrična guma, sa puno sitnih lamela na svakom grip elementu. Takođe od istog proizvođača BFGoodrich, a za još zahtevnije terene možete izabrati i 4×4 gume Mud Terrein KM3

BFGoodrich All Terrain je namenjena podjednako letnjim i zimskim uslovima vožnje. Dobro se ponaša po zahtevnim terenima van asfalta, gde su zastupljene razne podloge. Kao što je kamen, makadam, blato, promenjiva podloga, trava, sneg, led, mokro.

Radi se u brzinskom indeksu Q-160km/h, R-170km/h i S – 180km/h, T-190km/h. H-210km/h. Obezbeđuje dobru upravljivost po teškom terenu. I planinskim i šumskim putevima i asfaltu i kod brzih prelazaka sa terena na teren, tokom vožnje. Nosivost guma se razlikuje od dimenzije do dimenzije i kreće se obično od Index-a 115 do 1215 kg po gumi i Index-a 118 do 1320 kg, pa do Index-a 121 do 1450 kg po gumi. Tako da se ukupna nosivost kreće za 4 gume od 4860 kg, pa do 5800 kg za ukupnu nosivost tereta i vozila.

Guma On-Roud i Off Roud varijanta vožnje. Odnos prenosa snage na podlogu 50% on-roud- 50% off roud. Dobar odnos all terrain-all season kvalitet gume.

Raspoloživost guma BFGoodrich ALL TERRAIN KO2 

BFGoodrich All Terrain KO2 T/A guma pripada najpouzdanijoj klasi Džip 4×4 i SUV guma. Spada u sam vrh terenskih guma, za blato, makadam i sneg, šumske puteve. Vrlo pouzdana i na asfaltu, ne preterano bučna, zbog toga je mnogo tražena guma kod vozača Džipova sa 4×4 pogonom.

Snabdevenost Tržišta 4×4 guma za 2023 BFGoodrich i ostali modeli

BFGoodrich All Terrain KO2 T/A gume, međutim već u 2022 i ovoj 2023 godini, javlja se povećana snabdevenost, na tržištu SAD i Evrope, tako i kod nas. Ali prosto se desi i loše snabdevanje, jer se gume BFGoodrich u ovim modelima, proizvode samo u SAD. Iz dobro poznatih razloga sirovina i otežanog transporta, desilo se da guma prosto nema u svim dimenzijama uvek na tržištu. Slično je i sa drugim modelima i proizvođačima.

Uvek nas možete pozvati putem telefona na 064-44-33-003 i proveriti dostupnost vaše dimenzije ili poručiti gume trenutno nedostupne, na tržištu. Rokovi isporuke, se kreću od 10-15 dana, pa do 45 i 60 dana, zavisno od dimenzije koju tražite. Očekuje se da će se situacija sa 4×4 modelima popraviti pred zimsku sezonu. Planirajte kupovinu ovih guma unapred, bar mesec ili dva unapred ili pozovite nas na 011-7835-471 i informišite se., pre nabavke BFGoodrich All Terrain KO2 T/A guma.

Takođe za sve putničke gume, za vozače koji poseduje pored Dzipa ili SUV i putnički auto, gume možete naći ili poručiti na našem prvom sajtu www.gumededra.com