Logovanje i Nalog

Registruj se

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politika privatnosti.

Logovanje i Nalog Registracija na sajtu

Obrazac Prijava i Odjava

Logovanje i Nalog Registracija na sajtu se vrši uz Obrazac Prijava na sajtu. To je Politika Privatnosti koju mi sprovodimo za vašu zaštitu pri Prijavi ili Registraciji na našem sajtu. Ona je uređena po načinu pristupa sajtu uz vašu e-mail adresu. A kao već registovani korisnik uz korisničko ime ili e-mail uz lozinku, se Ulogujte na sajt. Ako ste se već ranije registrovali, pri nekoj ranijoj kupovini pneumatika, u tu svrhu koristite podatke od ranje za Korisničko ime i Lozinku. Po završenoj kupovini, izvršite sami Odjavu sa sajta.

Logovanje i Nalog Registracija na sajtu uz Obrazac Prijava i Odjava na sajtu, vrlo je jednostavan za unos vaših podataka. On služi isključivo svrsi posete sajtu i kupovini guma, koje vama trebaju. Vaši podaci se Nemogu koristiti ni u jednu drugu svrhu, osim kupovine pneumatika. Vaši Podaci ne mogu služiti u druge svrhe, što je uređeno i propisano: zakonom o digitalnoj zaštiti i krivičnim zakonom o visoko tehnološkom kriminalu, zakonu o zaštiti podataka i zakonom o pravima potrošača u Republici Srbiji.

Komentari i Obrazac za Komentare

Anonimizirani niz stvoren od vaše adrese e-pošte (takođe nazvan heš) može se pružiti usluzi Gravatar da bi se utvrdilo da li je koristite. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara. Na više načina mi poštujemo prava kupaca i vršimo bezbedonosne radnje u tu svrhu. Kada posetioci ostave komentare na veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u Obrascu za komentare, kao i IP adresu i niz korisničkih agenata pregledača za pomoć u otkrivanju neželjene pošte.Ako ostavite komentar na našoj veb lokaciji, možete se odlučiti da svoje ime, adresu e-pošte i veb lokaciju sačuvate u kolačićima. Ovo je za vašu udobnost, tako da ne morate ponovo da popunjavate svoje podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, postavićemo i nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i izbore na ekranu. Kolačići za prijavljivanje traju dva dana, a kolačići sa opcijama ekrana traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno ukazuje na ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vreme. To je tako da automatski možemo prepoznati i odobriti sve komentare koji slede, umesto da ih držimo u redu za moderiranje.

Za korisnike koji se registruju na našoj veb lokaciji (ako ih ima), takođe čuvamo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, izmene ili izbrišu svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene korisničko ime). Administratori veb lokacija takođe mogu da vide i urede te informacije.

Kakva prava imate na svoje podatke

Ako imate nalog na ovoj veb lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Politika Privatnosti i Ko smo mi i Prava kupaca, ko nas, vi takođe možete zahtevati da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe. Uvek nam se možete obratiti putem Kontakt-a Komentari posetilaca mogu se proveriti putem usluge automatskog otkrivanja neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije
Dodatne Informacije
Kako štitimo vaše podatke
Koje procedure za kršenje podataka imamo na snazi
Od kojih trećih lica dobijamo podatke
Šta automatizovano donošenje odluka i / ili profilisanje radimo sa korisničkim podacima
Zahtevi za objavljivanjem propisa u industriji
Ko smo mi

Adresa naše veb stranice je: http://4k4gumededra.com/.

Za auto gume posetite GumeDedra.com