O nama

  O Nama 

  4X4 Gume za Dzipove SUV vozila.

  DEDRA-COMMERCE D.O.O. BEOGRAD  Statusnnim Aktom Preduzeće se osniva 1992 godine. Postoji na tržištu prometa roba i usluga i počinje sa radom od 1993 godine.

  Profesionalno se bavimo trgovinom i prodajom: Auto Guma, Auto opreme, Auto kozmetike i Auto delova, na domaćem tržištu od samog pocetka naseg postojanja., kako kroz Veleprodaju robe, tako i kroz Maloprodajne objekte.

  Osim Auto guma na trzistu prodajemo i dodatnu opremu i potrošne delove: akumulatore i motorna ulja, filtere, antifriz…

  Naša glvna orjentacija su Auto Gume, 4X4 Džip i SUV Gume, Kombi C Gume, Lake Teretne, Teretne, Moto Gume.
  Kupcima nudimo  domaće i strane marke guma > Michelin gume i grupaciju  Tigar, BFGoodrich, Kleber, Michelin, Orium, Taurus, dalje Goodyear gume i grupaciju: Sava, Fulda, Dunlop, Kely, Goodyear, Continental gumei  grupaciju Uniroyal, Barum,Continental i grupu samostalnih brendova Hankook gume, Nokian gume ,Pirelli gume, Kama gume, Viatti gume.

  Svojim kupcima po sistemu narudžbine obezbedjujemo sa naših zaliha ili i druge proizvodjače AutoGuma poznatih i manje poznatih robnih marki, koje trenutno nisu dostupne na tržištu.

  Logo

  Trudimo se da obezbedimo što povoljnije uslove kupovine, ispoštujemo vreme i cene  guma i to tako već 30 godina…

  A od 2011 godina sa sajtom i ponudom on-line prodaje guma i 2021 godine sa ovim sajtom , kao nosilac je:

  DEDRA-COMMERRCE D.O.O. BEOGRAD
  PIB 102371134
  regist.privrednog društva TR.SUD u Beogradu i APR-a 62965

  Naš račun kod Banca Intesa: 160-68428-44

  011-7835-471 mobi 064-44-33-003 mobi 063-8468-299

  On-Line Prodaje Guma:

  www.gumededra.com

  www.4x4gumededra.com

  Šta Vam možemo Ponuditi

  Pored same prodaje guma, ono što Vam možemo ponudi još jeste:

  • Sezonska zamena guma
  • Ispravljanje čeličnih felni
  • Montaža/demontaža
  • Balansiranje
  • Zamena ventila
  Miselinko

  Najčešća Pitanja

  Vreme zamene 4X4 Gume za Dzipove i SUV vozila traje od momenta prijema vozila u proseku  od 30 do 45 minuta za Komplet Montiranje 4 gume, na vozilu.

  Provera pritiska u gumama , a shodno vozilu i njegovoj opremi i težini, kao i uslovima puta i uslova vožnje, je vrlo bitna stavka, i ukoliko vozilo neposeduje senzore i pokazivač pritiska u gumama, sam pritisak se treba redovno proveravati.

  Gume kao prva i jedina dodirna površina i kontak sa podlogom, moraju uvek biti propisano napumpane, po samoj preporuci fabrike i proizvođača guma.

  Obično se tablica sa pritiskom , za svako vozilo nalazi ili na strani kod vozačevih vrata ili na poklopcu rezervoara. Takođe i na bord kompjuteru ili servisnoj knjižici.

  Sama provera i dopuna pritiska u gumama vrlo mnogo čuva samu gumu od habanja i defekta i obično se sama provera vrši kod vulkanizera ili na benzinskoj stanici, a može se i ličnim kompresorom koji se nalazi u vozili.

  Dozvoljeno i moguće odstupanje pritiska u gumi je do 0,2 bara.

  Reglaža Trapa je jedna od bitnih stvari, koji utiče kako na vožnju i brzbednost u saobraćaju, tako isto i čuva pneumatike i nedozvoljava da se gume nepravilno habaju, sa spoljne ili unutrašnje strane ili da se tokom vožnje, stvaraju nepotrebne vibracije na vozilu.

  Sama Reglaža Trapa košta po jednom radu za SUV ili Džip, a u zavisnosti šta se sve radi, od 1500,00dinara do 2.500,00 dinara

  Provera Ispraznosti Trapa košta od 800,00din do 1.200,00din

  Naši kupci mogu ostvariti 20% na ovu uslugu.

  Zadovljni Klijenti