BFGoodrich Trail Terrain T/A 4X4 A/T M+S

 BFGoodrich Trail Terrain T/A 4X4 A/T M+S. Najnovija Guma iz BFGoodrich familije 4X4 guma. Pod nazivom modela Trail Terrain, guma za put-teren (u slobodnom prevodu) i za sve vrste vožnje tokom cele godine. Novu Gumu su konstruisali kako za performanse na putu-asfaltu, tako i za manje zahtevne terenske uslove, put-makadam i zahtevne vožnje leti i zimi. Dobra na suvom i mokrom Asfaltu. Guma ima performanse za On-Road i Off-Road vožnju (na putu i van puta) u iznosi 70% on-road-30% off-road, što pretstavlja dobru kombinaciju.

Godine iskustva i testiranja u nekim od najtežih uslova vožnje, rezultirali su pneumatikom koji temeljno prkosi očekivanjima. Za Letnje uslove, kišu, efikasno istiskuje vodu i nestvara Aquaplaning. Za Zimu u sneg i blato, postiže za 11% bolju vučnu silu na snegu od dosadašnjih ili konkurentnih modela. Dosta mekša guma u odnosu na druge modele 4X4 guma.

Namenjena za sve vrste SUV, Dzipova i Terenskih vozila, On-Road i Off-Road, sa M+S oznakom na gumi. BFGoodrich sa oznakom A/T ili T/A pouzdane za van asfalta i Off-Road vožnju. Proizvodi za sve vrste 4X4 Vozila, od 15″ coll do 19″ coll. Radi se u brzinskom Index-u T-190kn/h i H-210km/h. Prihvatljiva za bržu vožnju po auto putu i vožnju na raznim asfaltnim putevima.

Guma ima poboljšani sastav. Model karakteriše 3 blok elementa po središnjem delu, sa odvojenim kanalima za protok i istiskuvanje vode. BFGoodrich Trail Terrain T/A *ORWL 4X4 LT M+S namenjena je za dosta popularnih 4X4 SUV Džipova. Sa strane su 2 kišna odvodna kanala i pretstavljaju glavni odvod za mokar put. Bok gazećeg sloja je dodatno bočno kanalisan sa efikasnim rub elementima , koji služe kao čistači za vožnju van terena. Guma po boku ima upuštena bela slova ( ne kod svih dimenzija) što daje lep izgled ovog modela gume.

Preporuka za BFGoodrich Trail Terrain T/A 4×4 gume za vozila. Jaguar SUV, Opel SUV, Subaru, KIA SUV, Hyundai, Nisan, Toyota, Lend Rover, Mitsubshi, Hamer, Puch G, Nisan Navara, Toyota Hilux, Land Cruiser, Mercedes G-Class, Range Rover. Ford Ranger, Jeep Rubicon, Ford Raptor, VW Amaroc.

Za auto gume posetite GumeDedra.com