Orium-Tigar All Season SUV M+S guma za 2021 je  zimsko letnja guma. Nov model za sve savremene SUV automobile, izašla 2021. Modernog Aimetric V dezena, a sama guma po dezenu i karakteristikama se može porediti sa vrhunskim modelima Michelin guma. Vozi se tokom cele godine i namenjena je za sve sezone. Označena je sa M+S oznakom. Orium-Tigar se nalazi u grupaciji Michelin. Interesantno za ovaj model je da se proizvodi u Michelin-ovoj i Tigrovoj novoj fabrici u Pirotu, made in Srbija. Brend nosi svoj naziv All Season i All Season SUV, za sve sezone., za putnička vozila i sa oznakom SUV za 4×4 vozila.

Orium-Tigar All Season SUV M+S proizvodi se u širokoj lepezi dimenzija, kao i dosadašnji modeli Tigar letnjih guma. Kvalitet Guma kontrolisan od strane Michelina. Brzinski index se kreće (sped index) od H-210km/h., V-240km/h., W-270km/h. Poseduje dva široka kišna kanala, sa nizom bočnih V odvoda, što je svrstava u vrlo efikasnu gumu. U vašoj dimenziji, kupovinom All Season ili All Season SUV gume., osiguravate sigurnu vožnju i čuvate okolinu i novac kod zamene guma. Dobar odnos cena-kvalitet, usteda zamene i montiranja zimskih i letnjih guma!


Sve modele i All Season gume za SUV, kao i 4×4 Off Road gume ili All Terrain gume možete pronaći na našem sajtu 4x4GumeDedra.com

Razlika u smesi All Season guma

Veoma je bitna razlika u samoj smesi gume, pri odabiru guma, koja je kod zimskih znatno mekša. Inače, zimske gume na svojim bokovima imaju oznaku S ili Snow I znak pahuljice u planini, a uglavnom se nalaze M+S što označava Mud and Snow (blato I sneg) što je isto slučaj i kod ovog modela Tigar Orium All Seasaon SUV M+S.

Ono što prvo treba da znate jeste da se gumama ni na koji način ne može odrediti rok trajanja. Neki proizvođači nalažu da je od 7 do 10 godina optimalno vreme za menjanje. Neki pak svoje gume ograničavaju na 6 godina. Dok neki predlažu i dosta kraće vremenske periode od 3 do 4 godine.

Za još korisnih I zanimljivih saveta, posetite našu stranicu ovde. A Za putničke gume ili kombi gume posetite naš prvi sajt www.gumededra.com