Letnje gume i all season gume za 4×4 i SUV vozila

DzipLeto

Letnje i AllSeason 4×4 SUV gume najčešće se montiraju u proleće. Kad zimska sezona guma već uveliko prolazi. Tako čuvate zimske gume, od brzog habanja, a nastavljate vožnju i korist od letnje gume ili all season gume koju vozite non stop. Gume za leto se po pravilu koje propisuje i zakon-zobs. Gume se trebaju montirati od 1 aprila i voziti do novembra. Ili pojave snega i poledice. Tolerancija naravno postoji ukoliko nema zadržanog snega na kolovozu. Takođe ukoliko temperature prelazi 7 stepeni celzijusa, vreme je za gume za leto.

S obzirom da je vreme sklono promenama, a ranije stavite letnje gume, oped je problem. Naš savet je da ako naišete na vremensku promenu, a imate letnje gume, najbolje bi bilo da zaustavite vozilo. Sačekajte da nepogoda prođe. Ukoliko vozite po kiši, snegu ili magli, sa lošim ili neadekvatnim gumama, trebalo bi na vreme obavestiti druge vozače o svojim namerama ili o zaustavljanju vozila.

All Season gume za SUV i 4×4 vozila mogu da se koriste i leti i zimi kako i sama reč kaže (za sve sezone), u našoj ponudi nudimo širok asortiman guma za sve sezone različitih brendova i dimenzija ponudu možete videti ovde.

Putnička gume možete naći na našem sajtu www.GumeDedra.com

Letnje i AllSeason 4×4 SUV gume , isto tako se All Terrain i Mud Terrain vode kao gume za sve terene i off road gume, mogu se svrstati i pod All Season, gume. Dok ih skoro sve fabrike guma, vode u proizvodnji i po oznaci kao Letnje Gume. One to nisu, Letnje gume su samo letnje, dok All Season ili All Terrain nisu samo letnje. Što može biti zbunjujće za kupce. Itekako se koriste i za kišu, sneg, blato i asfalt, jer su to modeli prilagođeni za sve terene i sve uslove vožnje.