Zakaži na vreme

  Zakaži na vreme kupovinu/montažu guma. Iz razloga planiranja i radi vašeg vremena, poslovnih i privatnih obaveza, godišnjih odmora ili obaveza vašeg preduzeća, za vozila firme, registracije vozila. Zato uvek je dobro unapred razmišljati o zameni i kupovini guma. Zašto, pitao bi se vozač? Razloga je mnogo, ali navešćemo par najbitnijih razloga za plansku nabavku i zamenu guma. Gume, bilo putničke bilo cargo-kombi, ili specifične 4×4 ili SUV gume, se menjaju obično po sezonama. Tako i po zakonskoj obavezi, vozila moraju imati Zimske gume tokom perioda 1.novembar, pa do 1. aprila naredne godine. Po izboru vozača ili nastavak vožnje istih ili vožnja sa prelaskom na Letnje gume. Od aprila do novembra.

  Dva puta godišnje, razlog za vreme montaže i zamene postojećih guma ili kupovine novih guma. Tada su i gužve i traženje guma kod servisera, vulkanizera ili prodajnih mesta, najveće, a ponuda raznolika. Tada počinje jurnjava i traganje za modelima, cenama i dimenzijama, kao i za slobodnim mestima i dizalicama u servisima. To dosta otežava promenu guma, jer bi svi da urade u istom momentu. Gužva i glupost u jednom trenutku je najveća!

  Naš savet, svim vozačima, je planski mesec i više dana, pre planirane zamene guma, putovanja, sezone zime ili registracije vozila, obavestite se o gumama, stanju na tržištu, modelima, cenama i vremenu. Najbitnije: Probajte, da vas vaše gume čekaju kod Servisera, a ne da vi čekate kod Vulkanizera. Zato ugovorite tačnu nabavku guma, jer obično ima guma koje nisu uvek dostupne. Kao i datum i satnica, montaže guma. Zakaži na vreme kupovinu/montažu guma i tako uštedi energiju i vreme! 

  Za kupljene 4×4 gume na našem sajtu 4x4GumeDedra.com obezbeđeno je Zakazivanje Vremena, usluge montaže guma.

  Za kupovinu auto guma, na našem sajtu GumeDedra.com ista opcija važi, obezbeđeno je Zakazivanje Vremena montaže kupljenih guma.

  Vaše vreme zamene guma, je naša obaveza!