Servis

  SERVIS I MREŽA OVLAŠĆENIH SERVISA Beograd
  lokacije i adrese >Mapa servisa Beograd na tri lokacije:

  AutoServis
  AutoServis Tehno Vulkan /ul. Savski Nasip 9a od 00-24h Novi Beograd
  AutoServis ProfiPlus/ul. Vladimira Tomanovica 12 od 08-22h Zvezdara
  AutoServis Vianor/ul.Kumodraška 181 (P.Dapčevića)od 08-18h Voždovac

  Radi što bolje orjentacije i montaže vaših guma kupljenih kod nas, na našoj on-line prodavnici ili van toga, kompletne usluge ovih servisa, koje pružaju: Demontažu i montažu svih vrsta guma, od 10″ do 22″ coll promera felni. Balansiranja točkova od 10″ do 22″ coll promera. Kao i usluge zamene Tubeless ventila ili ventila sa senzornim pokazivačem pritiska. Reparacije i popravke guma, vulkanizaciju ili hladnu opravka gume. Zatim opravke čeličnih felni ili reparaciju i opravka i ispavljanje aluminijumskih felni. Razbušivanje navoja za šrafove točka ili narezivanje. Postavljanje distancira ili njihovo uklanjanje.Reglažu trapa ili kontrolu ispravnosti trapa.Takođe vrši se i usluga: Vansezonsko čuvanje zimskih ili letnjih guma.

  SERVIS I MREŽA OVLAŠĆENIH SERVISA Beograd i njihove usluge, su dostupne svim našim kupcima, nezavisno od toga dali su kupovali kod nas jednom ili se tek sada odlučuju za kupovinu guma. Vaše gume koje ste nabavili kod nas, dostavljaju se u jedan od serisa, po vašem izboru ili prema satnici koja vam odgovara, danu ili vikendu, itd.. a po dogovoru sa nama. Tokom sezone zamene i kupovine guma, u nekim momentima imamo u ponudi i neke modele guma u ponudi u ovim servisima, za nabavku. Tu uvek možete pogledati neki od modela guma, kupizi ili poručiti model guma, u vašoj dimenziji, koji nije dostupan trenutno tu. Montaža svih kupljenih guma je obezbeđena uvek:

  Za sve kupljene 4×4 gume na našem sajtu 4x4GumeDedra.com obezbeđena je komplet usluga montaže kupljenih guma.

  Za kupovinu auto guma, ista opcija važi, i korišćenje komplet montaže kupljenih guma u ovim servisima. Vi možete odabrati gume pri poseti GumeDedra.com