Moj Nalog i Kupovina guma

Registruj se

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politika privatnosti.

Moj Nalog i Kupovina 4×4 guma

Moj Nalog i Kupovina 4×4 guma je Prijava na vaš postojeći nalog uz Logovanje na sajtu. Ono se vrši uz Obrazac Prijava na sajtu. To je vaš nalog na našem sajtu i uvek ga možete koristiti uz Politiku Privatnosti koju koristimo za vašu zaštitu. Prijavi na našem sajtu je uređena po pristupu sajtu uz vašu e-mail adresu ili korisničko ime. Kada se Logujete unosite vašu Lozinku i od tog trenutka klikom na Uloguj se, vi ste ušli  na sajt. Ako se ranije niste registrovali, potrebno je da pre ili pri odabiru guma, kreirate Moj nalog i Kupovina 4×4 guma je jednostavna. Za tu svrhu koristite podatke kod prve Registracije na sajt, a koje ćete kad kreirate prvi put vaš nalog, uvek ubuduće koristiti za ulazak na sajt uz Korisničko ime i Lozinku. Po završenoj kupovini guma i odlaska sa sajta, izvršite sami Odjavu sa sajta

Moj Nalog Logovanje 

Logovanje na Moj nalog na našem sajtu uz  klik Uloguj se, otvara se vaš nalog. On je vrlo jednostavan za unos vaših porudžbina, količina i kreiranje kupovine guma, praćenje vaše korpe. Moj nalog je tada formiran i služi isključivo svrsi posete sajtu, odabiru pneumatika i kupovini guma u količinama koje vam trebaju. Vaši podaci se Nemogu koristiti ni u jednu drugu svrhu, osim kupovine pneumatika. Vaši Podaci ne mogu služiti u druge svrhe, što je uređeno i propisano: zakonom o digitalnoj zaštiti i krivičnim zakonom o visoko tehnološkom kriminalu, zakonu o zaštiti podataka i zakonom o pravima potrošača u Republici Srbiji.

Moj nalog i Obrazac za Komentare

Moj nalog se može koristiti i za postavljanje vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara, ukoliko profilnu sliku stavite u vaš nalog. Na više načina možete koristiti vaš nalog, uz kupovinu i postavljanja komentara, isi možete koristiti za pitanja, zahteve pre kupovine, pohvale posle kupovine, zakazivanja vremena itd. Mi uvek poštujemo prava kupaca i vršimo radnje u svrhu brzog odgovora kupcima i korisnicima. Kada posetioci ostave komentare na nekoj od naših veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u Obrascu za komentare, kao i IP adresu. Tada konkretno pružamo odgovor. Mi pratimo vaša pitanja i zahteve poslate pošte. Ako ostavite komentar na našoj veb lokaciji, možete se odlučiti da svoje ime, adresu e-pošte i veb lokaciju sačuvate u kolačićima. Ovo je za vašu udobnost, tako da ne morate ponovo da popunjavate svoje podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Sve korisnike uvažavamo podjednako, bez obzira na ime, godine, njihovu veru, pol ili ime kreiranog naloga. Uvek nam se možete obratiti putem Kontakt-a na našem sajtu 4x4gumededra.com

Za auto gume posetite GumeDedra.com