Gume shop

  GUME SHOP 4×4 GUME

  Dobrodošli na najbolju ponudu, dzipovskih guma! Za SUV vozila i Dzipove nudimo SUV i 4×4 dzipovske gume. Dzipovske letnje gume i all season gume za dzipove možete nabaviti u našoj najvećoj ponudi guma za Dzipove i SUV vozila vodećih proizvođača. Modeli 4×4 guma po sezonama, dostupnost obezbeđena tokom sezone ili brza nabavka guma. Po sezonama i nameni: zimske i letnje, kao i all terrain 4×4 gume i all season 4×4 gume.

  KATEGORIJE 4×4 GUMA

  Po kategorijama: letnje 4×4 gume za Suv i sigurnu vožnju po suvom i mokrom, zimske gume za sneg, blato za sigurnost u otežanim uslovima zimske vožnje. Za sve avanturiste i ljubitelje off-road vožnje izbor su dzipovske gume all terrain, mud terrain koje spadaju u kategoriju off-road guma. Za ljude koji ne žele da po sezona gume obezbedjujemo all season gume koje su idealno rešenje. Gume shop 4×4 gume najveća ponuda vam preporučuje brendove koje su prepoznatljive kupcima: BFGoodrich. Michelin, Goodyear, Continental i dugi niz.. A za auto gume možete posetiti naš glavni sajt GumeDedra.com

  Mi uvek stojimo iza svakog kupca i za slučaj nedostupnosti određenih modela guma, rešavamo narudžbinom istih. Pitanje brze isporuke dostupnih guma je 24 do 48h, dok za nedostupne gume, taj rok iznosi od 7 do 15 dana i u najzahtevnijim dimenzijama od 30 do 45 dana isporuke, što sve zavisi od samih proizvođača i logistike distributera. Zavisnost brze isporuke je usko povezana i sa zemljom porekla, evropskih produkcija i vanevropske proizvodnje. Tako da je nekada bolje kupiti zamensku gumu u istom modelu.

  Nokian je jedan od poznatih proizvodjača putničke gume kao i guma za džipovska vozila sa 4×4 pogonom. Nokian 4×4 gume u našoj ponudi možete pronaći u velikom broju modela i dimenzija.

  Nokian Tires plc, sa sedištem u Nokiji, Finska, proizvodi gume za automobile, kamione, autobuse i opremu za teške terete. Poznat po zimskim gumama, Nokian je jedini proizvođač guma sa sopstvenim stalnim pogonom za testiranje zimskih guma na svetu. Ime kompanije Hakkapeliitta prepoznato je u Finskoj kao ugledni zaštitni znak. Nokian Tyres je najveći proizvođač guma u nordijskim zemljama. Spada u najprofitabilnije proizvođače guma na svetu čije se gume mogu pronaći u preko 60 zemalja, uključujući i Srbiju.

  4X4 Gume All Terrain za Dzipove

  All Terrain gume za dzipove i zahtevne terence, All Terrain gume su pogodne gume za sve terene gde je otežana prohodnost za dzipove i zahtevne terence, gde je bitna prohodnost za Dzipove, po svim terenima, nezavisno od doba godine ili podloge. I za SUV vozila, sa pogonom na jednoj ili dve osovine, gde do izražaja dolazi, zahtev guma za pretežno urbanu vožnju, po svim vremenskim uslovima. Kategorija guma za vozila sa 4×4 pogonom, po svojim karakteristikama, se dele u 5 ili 6 grupa. Pored iznad navedene AllTerrain imamo sledeće: Mud Terrain M/T gume, All Season A/S gume, Urban Terrain U/T gume, Zimske S/T gume i Letnje H/T gume.

  Gume za 4X4 vozila, mogu se ubrajati skoro svi proizvođači auto guma na svetu. Po kvalitetu i vrhunskim osobinama izdvajaju se kao najbolji proizvođači 4X4 guma, sledeći. Michelin  , BFGoodrich, Toyo, Goodyear, Nitto, Continental, Brigestone, CooperHankook, Maxxis, Gislaved, Nokian, GTRadial, General, KleberBarum, Kama, OriumMatadorBlackArrow, Comforser , Dunlop, Vredestein,Uniroyal, Sava, Viatti, Tigar, Petlas, LassaTaurus, Starmaxx, itd.

  Mi svakom kupcu, uvek stojimo na raspolaganju, kod odabira modela guma. Profesionalno uvek odreagujemo pri poručivanju guma, shodno vašim potrebama. Takođe, danas se na svetskom tržištu a tako i na našem pojavljuju razni modeli guma. Ti modeli nemaju uvek tačne karakteristike ili nisu validne za određenu sumu novca. Tada kod kupaca može doći do razočarenja. Zato se uvek obratite, kod odabira vaših novih 4X4 guma profesionalcima u ovom poslu. Nekada i ukoliko nema određenog modela guma, koji tražite, slobodno nam se obratite.

  Za Auto Gume posetite GumeDedra.com