Gume shop

    GUME SHOP 4×4 GUME

    Dobrodošli na najbolju ponudu, dzipovskih guma! Za SUV vozila i Dzipove nudimo SUV i 4×4 dzipovske gume. Dzipovske letnje gume i all season gume za dzipove možete nabaviti u našoj najvećoj ponudi guma za Dzipove i SUV vozila vodećih proizvođača. Modeli 4×4 guma po sezonama, dostupnost obezbeđena tokom sezone ili brza nabavka guma. Po sezonama i nameni: zimske i letnje, kao i all terrain 4×4 gume i all season 4×4 gume.

    KATEGORIJE 4×4 GUMA

    Po kategorijama: letnje 4×4 gume za Suv i sigurnu vožnju po suvom i mokrom, zimske gume za sneg, blato za sigurnost u otežanim uslovima zimske vožnje. Za sve avanturiste i ljubitelje off-road vožnje izbor su dzipovske gume all terrain, mud terrain koje spadaju u kategoriju off-road guma. Za ljude koji ne žele da po sezona gume obezbedjujemo all season gume koje su idealno rešenje. Gume shop 4×4 gume najveća ponuda vam preporučuje brendove koje su prepoznatljive kupcima: BFGoodrich. Michelin, Goodyear, Continental i dugi niz.. A za auto gume možete posetiti naš glavni sajt GumeDedra.com

    Mi uvek stojimo iza svakog kupca i za slučaj nedostupnosti određenih modela guma, rešavamo narudžbinom istih. Pitanje brze isporuke dostupnih guma je 24 do 48h, dok za nedostupne gume, taj rok iznosi od 7 do 15 dana i u najzahtevnijim dimenzijama od 30 do 45 dana isporuke, što sve zavisi od samih proizvođača i logistike distributera. Zavisnost brze isporuke je usko povezana i sa zemljom porekla, evropskih produkcija i vanevropske proizvodnje. Tako da je nekada bolje kupiti zamensku gumu u istom modelu.