Politika Privatnosti

  Sve što vas zanima u vezi politike privatnosti

  Politika Privatnosti i Ko smo mi i Prava kupaca

  Na našoj veb stranice: http://4k4gumededra.com/.

  Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo
  Komentari

  Politika Privatnosti i Ko smo mi i Prava kupaca ko nas. Kada posetioci ostave komentare na veb lokaciji, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu i niz korisničkih agenata pregledača za pomoć u otkrivanju neželjene pošte.

  Anonimizirani niz stvoren od vaše adrese e-pošte (takođe nazvan heš) može se pružiti usluzi Gravatar da bi se utvrdilo da li je koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovde: https://automattic.com/privaci/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

  Mediji

  Ako otpremate slike na veb lokaciju, izbegavajte otpremanje slika sa ugrađenim podacima o lokaciji (EKSIF GPS). Posetioci veb lokacije mogu da preuzmu i izvuku bilo koje podatke o lokaciji sa slika na veb lokaciji.

  Obrasci za kontakt
  Kolačići

  Ako ostavite komentar na našoj veb lokaciji, možete se odlučiti da svoje ime, adresu e-pošte i veb lokaciju sačuvate u kolačićima. Ovo je za vašu udobnost, tako da ne morate ponovo da popunjavate svoje podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

  Ako posetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

  Kada se prijavite, postavićemo i nekoliko kolačića da bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i izbore na ekranu. Kolačići za prijavljivanje traju dva dana, a kolačići sa opcijama ekrana traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

  Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno ukazuje na ID posta članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

  Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija

  Članci na ovoj veb lokaciji mogu sadržati ugrađeni sadržaj (npr. Video snimke, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih veb lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu veb lokaciju.

  Ove veb stranice mogu da prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, ugrađuju dodatno praćenje treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na toj veb lokaciji.

  Analitika
  S kim delimo vaše podatke
  Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

  Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vreme. To je tako da automatski možemo prepoznati i odobriti sve komentare koji slede, umesto da ih držimo u redu za moderiranje.

  Za korisnike koji se registruju na našoj veb lokaciji (ako ih ima), takođe čuvamo lične podatke koje daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, izmene ili izbrišu svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene korisničko ime). Administratori veb lokacija takođe mogu da vide i urede te informacije.

  Kakva prava imate na svoje podatke

  Ako imate nalog na ovoj veb lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Politika Privatnosti i Ko smo mi i Prava kupaca, ko nas, vi takođe možete zahtevati da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe. Uvek nam se možete obratiti putem Kontakt-a

  Tamo gde šaljemo vaše podatke

  Komentari posetilaca mogu se proveriti putem usluge automatskog otkrivanja neželjene pošte.

  Vaše kontakt informacije
  Dodatne Informacije
  Kako štitimo vaše podatke
  Koje procedure za kršenje podataka imamo na snazi
  Od kojih trećih lica dobijamo podatke
  Šta automatizovano donošenje odluka i / ili profilisanje radimo sa korisničkim podacima
  Zahtevi za objavljivanjem propisa u industriji
  Ko smo mi

  Adresa naše veb stranice je: http://4k4gumededra.com/.

  Za auto gume posetite GumeDedra.com